Széchenyi 2020

A kedvezményezett neve: Szűcs Zoltán egyéni vállalkozó

a projekt címe: Szűcs Zoltán EV. gépbeszerzéssel megvalósuló kapacitásnövelő beruházása

a szerződött támogatás összege: 8,75 millió Ft

a támogatás mértéke (%-ban): 70,000000%

a projekt befejezési dátuma: 2016.06.01.

projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-15-2015-01514

 

„A projekt tartalmának rövid bemutatása:

A fejlesztés során 3 db gép került beszerzésre:

1. A CZP-2 típusú függőleges kettős vágófejű  szalagfűrészgép, farönkből való prizmavágás eszköze, a raklapelemek gyártására. Használatával a farönkből prizma és kalapdeszka lesz, melyek tovább feldolgozást igényelnek.

2. A WD 250/350 típusú kéttengelyes sorozatvágó körfűrész helyett egy PT-100 típusú. lengyel vízszintes rönkhasító szalagfűrészgép lett beszerezve automatikus méret beállító és elővágó berendezés kiegészítőkkel együtt. Az erdészetekből beszerzésre kerülő nagyméretű rönkök feldolgozásához erre a típusú gépre volt szükségünk.

3. A Drozdowski OSW-5A aut. körfűrészlap-élező gép beszerzésével már nem vidéken éleztetjük a körfűrészlapokat, mert az meglehetősen pénz- és időigényes volt. Hanem a vállalkozás folyamatos működését biztosítva, és hogy ne kelljen másoktól függeni, egy élező gép beszerzése mellett döntöttünk.

A beszerzett gépek kapacitásbővülést eredményeztek, növelte az üzleti eredményt, a napi feldolgozható rönkök mennyisége 20%-kal növekedett. Javult az előállított termékek minősége, javult a termelékenység és a munka hatékonysága, javultak az alkalmazottak munkakörülményei. A kapacitás növelése hatására új megrendelők kiszolgálása is lehetővé vált.”

 

Időjárás

Hőtérkép

Online felhasználók
We have 1 guest online